Spaghetti met rode peper

Dit gerecht is goed voor 2 personen

Ingrediënten:
150 gram spaghetti
1 rode peper of 1 el uit tube
1 teentje knoflook
1 handje geraspte oude kaas
Paar takjes peterselie
Olijfolie
Snufje zout

Bereiding:
Laat een pan met water koken en kook de spaghetti beetgaar.

Snijd de peper doormidden en verwijder de pitjes. Snijd de peper vervolgens in dunne reepjes en bak deze in een koekenpan met olijfolie. Voeg de fijn geperste knoflook hier aan toe.

Laat de spaghetti in een vergiet uitlekken en voeg het toe in de koekenpan bij de peper en knoflook. Meng alles goed door elkaar. Serveer de spaghetti op de borden en besprenkel de kaas erover. Maak het gerecht af met wat fijn gesneden peterselie en breng het, wanneer nodig, op smaak met een beetje zout.

Plaats een reactie