Mini cheesecakejes met kokosmelk (geen eieren)

Ingrediënten:
4 chocoladekoekjes na keuze
10 gram boter
200 gram roomkaas
5 el kokosmelk
4 el suiker
4 el kersen

Bereiding:
Verwarm de oven op 140 graden. Verkruimel de koekjes fijn door de koekjes in een zak te stoppen en de deegrollen er over te rollen. Laat de boter in een pan smelten en meng de koek kruimels erdoor heen. Verdeel het mengsel over de bakjes en druk het aan met een theelepeltje. 

Mix de roomkaas, suiker, kokosolie en bloem door elkaar totdat de meeste klontjes zijn verdwenen. Giet de deeg over het koek mengsel in de bakjes. Bak de cakejes au bain-marie. Zet de vormpjes hiervoor in een bak met water. Bak de cakejes af in circa 25 minuten. Laat ze afkoelen en bewaar ze dan in de koelkast. Beleg de bakjes lekker met wat kersen.

Plaats een reactie