Aardappelen, kip en slabonen uit de oven

on

Dit gerecht is goed voor 2 personen

Ingrediënten 
6 (vast kokende) aardappelen
200 gram slabonen
300 gram gesneden kipfilet
50 ml olijfolie
2 el ketjap
Zout en peper
4 tl marrakech kruiden

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Marineer de kip met de ketjap en marrakech kruiden. Laat het vervolgens afgedekt in de koelkast staan.

Verwarm een pan met water en breng het water aan de kook. Snijd de aardappelen met schil in kleine blokjes en kook ze ca 4 minuten. 

Giet de aardappelen af en leg ze in een braadslee. Schenk de olijfolie over de aardappelen en breng ze op smaak met zout en peper.

Voeg de slabonen en kipfilet er aantoe en zet de braadslee voor 45 minuten in de oven. 

Schep om de 15 minuten alles even door elkaar zodat de kip goed gaar wordt en de aardappelen lekker krokant.

Plaats een reactie