Wraps 

Dit recept is goed voor 10 wraps

Ingrediënten
375 gram bloem+handje extra
1 tl baking soda
60 ml zonnebloemolie
200 ml water
1 tl marrakech kruiden of pasta-kruiden 
Snufje zout

Bereiding
Stop alle ingredienten in de keukenmachine en mix het door elkaar totdat er een grote bal ontstaat. 

Leg het deeg in een kom, dek het af met een vochtige theedoek en laat het circa 1 uur rusten. 
Verdeel het deeg in 10 stukjes en draai hier kleine balletjes van.
Bestuif het keukenblad met een klein beetje bloem.

Zet een pan op hoog vuur. Rol ondertussen een balletje deeg uit tot een cirkel met een diameter van ca. 25 cm.

Zet het vuur nu lager en leg de wrap in de pan. Draai de wrap na ca 30 sec. om wanneer er kleine bruine flekjes ontstaan op het deeg. Bak nu de andere kant. 

Herhaal het proces met de overige deegballetjes. Zorg ervoor dat je de wraps niet te lang bakt. Je wilt dat ze zacht en flexibel aanvoelen als je klaar bent met bakken.

Plaats een reactie