Quiche met paprika en zongedroogde tomaten

Goed voor 1 taart van 25 cm

Ingrediënten:
6 eieren
125 ml zure room
! rode ui
2 handje pijnboompitten
2 geroosterde paprika
5 zongedroogde tomaatjes
1 el oregano
Snufje zout
Klontje boter

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan totdat ze mooi bruin zien en laat ze vervolgens even afkoelen.

Mix de eieren en zure room door elkaar. Snijd de ui, tomaten en paprika fijn en voeg deze toe aan het eierenmengsel. Voeg nu de pijnboompitten toe en breng het op smaak met met de oregano en zout,

Bedek de bodem van het bakblik met bakpapier en vet de zijkant in met boter.
Schenk het mengsel in het bakblik en bak de quiche af in circa 25 minuten.
De quiche is klaar zodra de bovenkant goudbruin ziet.

Plaats een reactie