Zoete aardappel met brie en honing 

Dit gerecht is goed voor 4 aardappelenIngrediënten
4 zoete aardappelen
4 el honing
1 stuk brie
1 el olijfolie
Snufje zout en peper

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Maak de aardappelen schoon en schil wanneer gewenst.

Snij een aantal inkepingen in de aardappelen. Hou ca. een ruimte van 5 mm tussen elke inkeping en snij niet helemaal door tot beneden.  

Smeer de aardappelen in met een beetje olijfolie, zout en peper. Leg de aardappelen op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak ze  af in ca. 45 minuten.

Snij ondertussen 24 dunne plakjes brie van 2 cm breed.

Haal de aardappelen 10 minuten voordat ze klaar zijn uit de oven en stop de stukjes brie tussen de inkepingen. Zet de aardappelen nog even in de oven voor 10 minuten.

Haal de aardappelen uit de oven en besprenkel iedere aardappel met 1 el honing.

Plaats een reactie