Omelet uit de oven

on

Het makkelijk van dit broodje is dat je zowel het broodje als de omelet voor 6 minuten in de oven kunt (af)bakken.

Ingrediënten
Klontje boter
3 eieren
3 cherrytomaatjes
3 gram rucola
Snufje zout
1 el pesto
1 triangel broodje

Bereiding
Verwarm de oven voor op 210 graden.

Snijd de tomaten in kleine partjes en verwijder de zaadlijsten. Snijd de rucola fijn.

Bekleed een springvorm van 26 cm met bakpapier. Vet de vorm in met een klontje boter.

Breek de eieren tegen de rand van de springvorm en voeg de eieren in de springvorm.  Voeg de tomaten en rucola er aan toe en kluts het geheel nog even door elkaar.

Zet de springvorm in de oven en leg het triangelbroodje er naast. Bak beide af in circa 6 tot 8 minuten.

Snijd het broodje door midden. Smeer het in met de pesto en beleg het met de omelet. Maak het gerecht af met eventueel extra pesto en/of rucola.

Plaats een reactie