Forks over Knives

Forks over Knives

Misschien heeft u er wel een over gehoord… een pure en plantaardig levensstijl.

Een gezonde levensstijl wilt iedereen tegenwoordig wel, maar het weglaten van (zoveel mogelijk) vlees, vis en zuivel klinkt wel erg rigoureus, vind u niet?

Toch ben ik me eens gaan verdiepen in deze manier van eten.
Ik heb de documentaire Forks over Knives bekeken en was positief verrast over de resultaten die men presenteerde.

Deze documentaire is bestemd voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde levensstijl, maar ook voor mensen met kwalen aan hun hart, obesitas, hoge bloeddruk en hoge cholesterol. U zult merken dat door deze manier van eten, u geen medicijnen meer nodig heeft om de kwalen te stabiliseren. Door het nuttige van de pure en plantaardige voeding, zult u uw medicijnen kunnen afbouwen en op den duur niet meer nodig hebben. Hierbij het advies om dit in overleg met uw huisarts op te pakken/af te bouwen.

Na het bekijken van de documentaire heb ik direct het boek besteld van Forks over Knives.
In dit boek staat een stappenplan van 4 weken omschreven en bijbehorende recepten die u helpen om de overgang nog makkelijker te maken.

De vier weken zijn bedoelt om u kennis te laten maken met de resultaten die mogelijk zijn in deze korte periode. Na deze vier weken kunt u zelf besluiten om deze lijfstijl op te pakken of om het zo nu en dan aan te houden om te “ontgiften”

Ikzelf ben erg nieuwsgierig geworden wat het voor mijn kan opleveren. De komende vier weken zal ik daarom de uitdaging aangaan. De vraag wie er met mee meedoet…..??
Ik zal, bij interesse, het plan en de recepten vertalen en mogelijk aanvullen met mijn eigen creaties.

Plaats een reactie