Pittige rijstsalade

Goed voor 2 personen

Ingrediënten:
150 gram gele rijst (voor 2 personen)
75 gram zongedroogde tomaten
75 gram geroosterde paprika
180 gram bruine bonen (1 potje)
2 tl chilipoeder
1 el oregano
1 rode ui
2 tl komijn
1 teentje knoflook
Snufje zout
3 el milde tacosaus
1 el olijfolie

Bereiding:
Vul een pan met water en breng het water aan de kook.
Voeg de rijst toe aan het water en kook de rijst voor circa 8 minuten totdat de rijst gaar is.

Snijd de ui in fijne blokjes en pers de knoflook fijn.
Bak deze ingrediënten met de olijfolie glazig in een koekenpan.

Snijd de tomaten, paprika fijn en voeg dit samen met de bruine bonen toe aan de ui en knoflook.
Breng het mengsel op smaak met de chilipoeder, oregano en komijn.

Giet de gare rijst wanneer nodig af en voeg de rijst  samen met de tacosaus toe aan het mengsel. Breng het eventueel op smaak met een snufje zout

Plaats een reactie